همچنین، مراحل پایدارسازی در این تکنیک، بهسرعت بالاتر و با آسانی بیشتری نسبت به انکراژ قابل انجام است. این موضوع باعث میشوند که عملیات گودبرداری با استفاده از سیستم نیلینگ بهطور کلان و بهینهتر اجرا گردد.
در گسیختگی خارجی، سطح گسیختگی از میان میخها یا پشت آنها عبور میکند. خاک، دیواره و سیستم میخ گذاری به صورت بلوکی رفتار میکنند.
از روشهای پایدارسازی دائم میتوان به اجرای شمعهای درجا، دیوار دیافراگمی و سپرکوبی اشاره کرد.
تهران، بازارآهن شادآباد، بهاران۱، بلوک ۱۶، طبقه دوم، واحد ۷
مقاله بسیار خوب و کاربردی بود. فقط سوالم اینکه آیا نیلینگ به تنهایی برای پایدارسازی گود کافیه؟ پاسخ
عمق گودبرداری در این مرحله تا حدی است که خاک بتواند برای دوره ۲۴ تا ۴۸ ساعت بهطور پایدار حفظ شود، که این مقدار بسته به نوع خاک و ویژگیهای مکانیکی، معمولاً حدود ۱ تا ۲ متر است. عرض گودبرداری نیز باید بهاندازهای باشد که ماشینآلات و تجهیزات اجرای نیلینگ بهراحتی در محل مناسب قرار گرفته و بتوانند عملیات پایدارسازی را بهخوبی انجام دهند.
مفاهیم اساسی در مورد مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ شامل موارد زیر است که در ادامه هر مورد را بررسی میکنیم:
در حال حاضر اجرای نیلینگ بسیار مرسوم هست و چالش خاصی به جز اخذ رضایت از همسایه ندارد.
روش دیگری برای تزریق دوغاب وجود دارد که در آن ابتدا لولهای را در ابتدای چاله قرار میدهند، بر سر آن یک دستگاه فشارسنج نصب میکنند و سر چاه را میبندند.
اصول اجرای روش مهارگذاری یا انکراژ مشابهت های فراوانی با روش نیلینگ (میخکوبی) دارد. تفاوت اصلی در اعمال نیروی پس تنیدگی برای المان تسلیح می باشد. گام های اجرایی مشابه روش میخکوبی و شامل خاکبرداری مقطعی، حفاری گمانه ها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان (در بخشی از طول گمانه)، بتن پاشی و نصب صفحه سر نیل و مهره می باشند.
راسول در سه نوع هیدرولیک دیزلی، هیدرولیک برقی و فول پنوماتیک تولید و طراحی شده است.
مرحله پنجم: اجرای روکش موقت و لیفت ها بعدی تا تراز نهایی
دستگاه نیلینگ یا ماشین ??? ??? میخ کوب به تجهیزاتی گفته میشود که برای اجرای عملیات نیلینگ استفاده میشود و به وسیله آن میتوان میخهای فولادی را درون خاک یا دیوارهها قرار داد.
وجود مقادیر زیاد قلوه سنگ و گرداله سنگ موجب بروز مشکلات بیش از حد در حفاری چاهکها مانند افزایش هزینه و سختی اجرا میشود.